Оренда суконь на будь-який смак та фігуру!

ОРЕНДА СУКОНЬ

Усім привіт! На зв’язку Фотостудія “Emotsii”. Поспішаємо Вам повідомити, що від тепер у нашій студії “оселилися” реально нереальні, неймовірно чудові і просто казкові сукні від Mysoul Rent Dress (@mysoul_rentdress у інстаграмі). Оренда суконь на будь-який смак та фігуру: і вінтажні (королеви би луснули від заздрощів), і з довжелезними шлейфами, і силуетні, і “повітряно-зефіркові” (просто іншими словами не передати ;))… А кольори? Білий, чорний, червоний, рожевий, пудровий, персиковий…. Всі і не перелічити. І майже до кожного дорослого плаття є таке саме для маленьких і зовсім маленьких принцес. Це щось неймовірне! Не хочете сукню? Хочете щось відвертіше? Є боді та пенюари.

ОРЕНДА СУКОНЬ

Так от…. до чого ми все це розказуємо? Тепер все це “живе” у нашій студії. А якщо Ви ще і наплануєте фотосесію у нашій студії (індивідуальну, сімейну. фотосесію вагітності, дитячу фотосесію), то оренда плаття буде значно дешевша, бо Вам її не треба нікуди вести і потрібна вона Вам не на добу, а на певну кількість годин.

Тож відчуйте себе королевою та збережіть ці спогади не лише у пам’яті, а і на фотографіях.

Оренда і примірка суконь лише за попередньою домовленістю з  Mysoul Rent Dress через instagram (@mysoul_rentdress), Facebook (Mysoul Rent Dress) або за телефоном  +380635796679.